El Festival

El Festival de les Roses és un esdeveniment cultural que fusiona la música amb el món de les roses, l'ecologia i el canvi climàtic. Aquest festival es desenvolupa en un entorn idíl·lic, enmig d'una gran varietat de roses i jardins, que creen una atmòsfera única i especial.

El lloc on es realitza el festival és un espai privat dedicat al cultiu i la creació de roses. Amb això, el Festival fomenta la importància de tindre cura del medi ambient i la biodiversitat, tot promovent la sostenibilitat i l'ecologia.

La programació del Festival ofereix una gran varietat d'activitats, tant musicals com d'altres tipus. Les experiències per als sentits són la seua principal atracció, on les visites guiades pels vivers es combinen amb actuacions musicals, envoltats de roses i rosers, en un ambient màgic i inoblidable.

El Festival vol fomentar l'amor per la natura i les flors, al mateix temps que s'educa sobre la importància de cuidar el nostre planeta i el medi ambient. La música i les roses s'uneixen per a crear un esdeveniment que és, al mateix temps, espectacular i conscient.

El Festival de les Roses és una oportunitat única per a gaudir de la música, la natura i les flors, tot mentre s'aprèn sobre la importància de cuidar el nostre planeta. Una experiència inoblidable per a amants de la música i la natura de totes les edats.

Rosales Ferrer organitza el Festival de les Roses

 

Les instal·lacions de Rosales Ferrer, situades en la localitat de Xiva, són un referent en el món del cultiu de roses.

Compten amb modernes instal·lacions per al cultiu protegit, amb tecnologia d'avantguarda per a la producció de plantes de roser.

El Roserar F. Ferrer Martí és un lloc que funciona com a museu, on es poden veure les varietats més sol·licitades i gaudir de la seva bellesa.

A més, la Col·lecció VFF és un espai dedicat a la història de la rosa, amb 25 espècies botàniques, 50 varietats antigues i més de 300 varietats modernes.

Matilde Ferrer

Matilde Ferrer és una empresària roserista valenciana responsable de la part científica de Viveros Francisco Ferrer, empresa amb reconeixement mundial en el sector de les roses, i experta en la hibridació de roses per aconseguir noves varietats.

És filla i neta de viveristes, dedicant-se al cultiu, la producció i la investigació de noves varietats de rosers a l'empresa familiar, que des de 1998 dirigeix, continuadora de la tradició de son pare Francisco Ferrer Martí, que al llarg de la seva trajectòria ha tret al mercat més de vint varietats de roses.