Diumenge 7 de maig “Roses educatives”

Concert didàctic i taller per a xiquets d'entre 5 i 12 anys.

Concert didàctic amb instruments antics a l’hivernacle amb Produccions Permotio, i després taller de jardineria al jardí exterior.

  • 11:00 arribada a l’espai i explicació de normes i comportament.
  • 11:30 Concert a l’hivernacle.
  • 12:15 Taller de jardineria

Tots els xiquets s’emportaran a casa un cossiol amb una llavor.

IMPORTANT: L’acompanyament dels menors durant tota la durada de l’activitat és obligatori.


ENTRADES FINS A COMPLETAR AFORAMENT [40 xiquets]

PREU DE L’ENTRADA 6€ (sols paguen els xiquets, els adults entren debades).

Produccions Permotio

Ricart Renart, Violí i viola
Dimitri Kindyns, Viola da gamba i cello
Joan Calabuig, Chalumeau i clarinet

 

Concert didàctic "Claus del Passat"

El programa "Claus del passat" presentat per Produccions Permotio i interpretat per un trio format per Ricart Renart, violí i viola, Dimitri Kindyns, viola da gamba i cello, i Joan Calabuig, chalumeau i clarinet, és una oportunitat única per a descobrir les peculiaritats dels instruments i de la música dels segles XVII, XVIII i XIX.

Aquesta actuació ens convida a fer un recorregut pel passat i descobrir les peculiaritats dels instruments mitjançant la presentació dels mateixos i l'execució de peces del repertori de l'època. Els fabricants d'instruments d'aquella època eren molt investigadors i no fabricaven un model estàndard, sinó que creaven els seus propis instruments, tots diferents. Així, aquesta diversitat enriquia el potencial expressiu a disposició del compositor.

El trio interpretarà peces que ressaltaran les peculiaritats expressives de cada instrument, creant una experiència musical única. La combinació dels sons de la viola da gamba i del violí i viola proporciona una riquesa tonal que ens transporta a èpoques passades, mentre que el chalumeau i el clarinet aporten una varietat de colors i textures que enriqueixen l'actuació.

En definitiva, "Claus del passat" és una experiència musical única que no deixarà a ningú indiferent. Aquesta actuació ens transporta a èpoques passades per descobrir les peculiaritats dels instruments i de la música de l'època. El trio format per Ricart Renart Pellicer, Dimitri Kindyns i Joan Calabuig i Gaspar ens ofereix una actuació exquisida que ens deixarà sense paraules. Sens dubte, una proposta que no es pot perdre per als amants de la música clàssica i antiga.

ENTRADES

Missing Event Data