Dissabte 6 de maig “Les roses modernes”

 

Concert de jazz amb vi i roses.

Concert del quartet de New Jazz Project a l’hivernacle amb cata de vi. 

  • 18:30 arribada i explicació de normes dins l’espai. 
  • 19:00 començament del concert
  • Durada: 60 minuts aprox.

“Days of Wine and Roses” amb New Jazz Project farà una mirada enrere per a degustar les arrels del jazz i rememorar els clàssics d’aquest meravellós gènere.

ENTRADES FINS A COMPLETAR AFORAMENT.[80 persones]

PREU DE L’ENTRADA 10€

New Jazz Project

Davide Di Sauro, contrabaix
Marcos Fonseca, guitarra
Andreu Tomàs, bateria
Rafa Sales, saxo tenor

 

"Days of Wine and Roses"

El programa "Days of Wine and Roses" presentat per New Jazz Project és una experiència musical fascinant que transporta l'audiència en un viatge a través dels orígens del jazz. El quartet format per contrabaix, guitarra, trompeta i bateria ofereix un so ric i variat que evoca les arrels d'aquest gènere musical.

A través dels clàssics seleccionats per aquest quartet, la audiència podrà rememorar algunes de les peces més emblemàtiques de la història del jazz. Les interpretacions de "Days of Wine and Roses" són refinades i sofisticades, combinant l'habilitat tècnica dels músics amb la passió pel gènere.

El contrabaix proporciona una base sòlida per a l'actuació, mentre que la guitarra aporta una gran varietat de textures i colors. La trompeta, com a instrument solista, destaca en les improvisacions i aporta un toc de brillantor i energia, mentre que la bateria manté un ritme constant i un sostre per a l'actuació.

"Days of Wine and Roses" és un programa que no deixarà a ningú indiferent. El quartet de New Jazz Project ofereix una actuació exquisida que transportarà els amants del jazz a través dels temps per a reviure algunes de les peces més icòniques del gènere. 

ENTRADES

Missing Event Data