Divendres 5 de maig “La rosa perfumada”

 

Visita guiada per tot l’espai de Rosales Ferrer amb acompanyament musical.

  • 18:30 arribada i explicació de normes dins l’espai.
  • 19:00 començament de la visita 
  • Durada de la visita: 60 minuts aprox.


L'agrupació Demeter’s Project amb "O frondens" ens acompanyarà durant la visita i ens delectarà amb les seves veus, en un repertori modern, atrevit i ple de matissos.

ENTRADES FINS A COMPLETAR AFORAMENT. [80 persones]

PREU DE L’ENTRADA 10€

Demeter's Project

 Grup Vocal Femení

 

"O frondens"

Demeter's Project naix a València el 8 de març de 2013.

Aquesta iniciativa materialitza una antiga aspiració dels seus membres: crear un grup de dones que canalitze tot tipus d'expressió artística, que partint d'una formació clàssica, col·labore amb altres músiques i branques de l'art com ara la pintura, la dansa, la literatura, l'escena, les arts decoratives i tecnològiques, afavorint l'intercanvi de diferents punts de vista a través de la creació artística, i així enriqueixca les propostes.

La nostra intenció és crear noves perspectives i captar l'atenció del públic a través de la sobrietat d'una posada en escena senzilla que reforce i no menystinga el protagonisme del focus d'interés: la música i els textos seleccionats. Les idees musicals i textuals que serveixen de referència provenen sovint del folklore o d'autors de diferent procedència, però amb una trajectòria vital sempre compromesa amb la idea central de la temàtica de l'exposició o el festival.

Una altra peculiaritat del projecte DEMETER's és la seua flexibilitat i horitzontalitat, l'energia femenina que l'envolta i el seu cuidat aspecte.

ENTRADES

Missing Event Data